Dřevěný motýlek z Barikového Sudu: Luxusní doplněk s vůní vína

Každý náš výrobek má svůj příběh. Ale co kdyby tento příběh byl spojen s oblíbeným moravským nápojem? Co když by se vaše elegance mohla prolínat s vůní lahodného červeného vína? Představujeme vám naši nejnovější a nejexkluzivnější edici: Dřevěný motýlek z barikového sudu od Wood Style.
Dřevěný motýlek z Barikového Sudu: Luxusní doplněk s vůní vína

Každý motýlek je víc než jen módní doplněk. Je to symbol elegance, luxusu a přírodní krásy. Ale naše exkluzivní edice přináší ještě něco víc - spojení s vášní vinařství, které zanechalo stopu na každém kousku dřeva.


Dřevěný motýlek z Barikového Sudu: Luxusní doplněk s vůní vína

Výrobní Proces: Motýlci ze sudu na víno

Náš výrobní proces začíná v srdci moravské krajiny, kde jsme ve vinařství Rochůz měli možnost získat barikové sudy. Tyto sudy jsou používané k vyzrávání vybraných vín, mají za sebou dlouhou historii a přinášejí sebou aroma a chuť poctivé práce vinařů. Jakmile je sud vybrán, ujímáme se v rodinné dílně v Uherském hradišti naší oblíbené práce. Každý kousek dřeva je pečlivě zpracován a vyřezán do podoby motýlka. Vůně dřeva z barikového sudu, vždy při výrobě motýlků provoní celou dílnu. 

Historie Vinařství: Vůně starých sudů

Sudy, které používáme k výrobě našich dřevěných motýlků, nesou s sebou více než jen svou fyzickou podobu. Jsou to svědkové dlouhé historie a tradice vinařství, které jsou zakořeněné v každém kousku dřeva. Moravská krajina je domovem mnoha rodinných vinařství, která s láskou pečují o své vinice a vytvářejí nádherná vína. Výběr správného sudu je pro vinaře důležitým rozhodnutím, které ovlivní charakter a chuť jejich produktů. Kombinace opáleného dřeva a plného červeného vína dává našim motýlkům nejen unikátní vzhled, ale i jedinečnou vůni, která vás vtáhne do světa sklizně a kvašení. Každý kousek nese s sebou aroma a barvu moravského vína, kterému nelze odolat. Inspirace a motivace - oživení tradic Naše exkluzivní edice Dřevěných Motýlků z Barikového Sudu vychází z naší touhy propojit módu s tradicí a vášní. Inspirací pro tuto kolekci byla touha vytvořit něco zcela originálního a unikátního, co by spojovalo přírodní krásu s luxusem. Sledujeme stopu poctivé sudařské tradice a využíváme kvalitní dub zimní, ze kterého se barikové sudy vyrábějí. To vše abychom vám mohli přinést kousek historie a kultury spojené s každým naším motýlkem.

Luxusní doplňky pro každou příležitost

Každý set zahrnuje opasek z přírodní černé usně se sponou, motýlka a manžetové knoflíčky, které spolu tvoří dokonalou harmonii stejně jako dobré červené víno. Každý kousek je jedinečný a můžete si nechat vyrobit motýlka přesně podle Vašich představ a dokonce si na něj nechat vygravírovat, to co je pro Vás důležité. 

Takže ať už si užíváte plesovou sezónu, svatbu nebo jakoukoli jinou významnou událost, dejte svému outfitu něco navíc - exkluzivní dřevěný motýlek z barikového sudu od Wood Style. Zanechte za sebou stopu nejen v módním světě, ale i ve světě vína a tradice.

Dřevěný motýlek z Barikového Sudu: Luxusní doplněk s vůní vína