Elegantní psaníčka vhodná nejen na plesy

Slavnostní večerní ples je událostí, která se nese v duchu tradice, krásy a především výjimečnosti. V tomto světě plném třpytivých věcí a vysokých podpatků je důležité, aby každý detail vašeho outfitu byl promyšlený a harmonicky sladěný. Mezi tyto detaily nepochybně patří i dámská kabelka. Z našich ručně vyráběných výrobků se skvěle na plesy hodí kožené psaníčko, které neslouží jen jako praktický doplněk, ale především jako nositel elegance a dobrého vkusu. Toto psaníčko od Wood Style, které pro Vás vyrábí moje žena Magda, je vyjádřením nejen módního smyslu, ale i respektu k tradici a kvalitě
Kožené psaníčko nejen na plesy

Kožená psaníčka Wood Style

Kožené psaníčko Wood Style je výjimečné svou jednoduchostí a zároveň neotřelým designem. Jeho minimalistický obdélníkový tvar s rovnou klopou je ukázkou toho, jak může být krása skryta v jednoduchosti. Zapínání na magnet přidává na praktičnosti, aniž by narušilo estetický dojem. Možnost odepnutí popruhu pak dodává na univerzálnosti využití. Toto psaníčko se tak stává nejen dokonalým společníkem na ples, ale i na jakoukoliv jinou společenskou událost. Na našem e-shopu můžete najít psaníčka dvou typů – jedno zakulacené a jedno hranaté. Je jen na Vás, čemu dáte přednost. Psaníčka vyrábíme v barvách jako hnědá, černá a hnědá karamel.

Propojení značek Wood Style a Megs

Ještě pro Vás vyrábíme jeden opravdu unikátní kousek. Psaníčko, které se odlišuje od ostatních, touto odlišností je jeho originální dřevěná klopa. Klopa je zdobena jemně gravírovanými lístky, což je důkazem pečlivé ruční práce a oka pro detail. Gravírování přidává na sofistikovanosti a zároveň udržuje spojení s přírodou, které je pro tento kousek tak charakteristické. Tento výrobek vznikl jako jeden z prvních, když se spojily naše značky Wood Style a značky mojí ženy Magdy s názvem Megs, která se zaměřovala jen na kožené výrobky. Spojili jsme tak naše dvě řemesla dohromady a nyní pracujeme společně pod jednou značkou Wood Style a stále se snažíme kombinovat dřevo a kůži dohromady. Přečtěte si více o naší značce Wood Style. 
Kožené psaníčko nejen na plesy

Vyrábíme z pravé hovězí kůže

Materiál, ze kterého je psaníčko vyrobeno, je hovězí kůže, symbolem dlouhé životnosti a kvality. Kůže s sebou přináší nejen pocit luxusu, ale i jistotu, že výrobek vydrží mnoho let v bezvadném stavu. Každý kousek kůže je navíc unikátní, což dodává psaníčku další rozměr originality. Kůže se s časem mění a získává patinu, která odráží příběh svého majitele, což dělá z každého psaníčka ještě osobitější doplněk.

Výběrem koženého psaníčka tak nevyjadřujete pouze svůj smysl pro módu a styl, ale také úctu k tradici, kvalitě a řemeslnému umění. Tento doplněk se stane nejen praktickým společníkem na společenských událostech, jako jsou plesy, koncerty nebo pracovní jednání, ale oceníte ho i při běžném nošení do města s kamarádkami, rande nebo při pochůzkách po městě.

Výběrem tohoto psaníčka podpoříte lokální výrobu a rodinnou dílnu, která klade důraz na udržitelnost a etický přístup k výrobě.