Ručně vyráběné reklamní předměty na zakázku ze dřeva a kůže

Hledáte jedinečné reklamní předměty, které by vaši značku odlišily od konkurence a přinesly něco nového pro vaše zákazníky, obchodní partnery nebo zaměstnance? Jste na správném místě. Naše zkušenosti s mnoha projekty nám umožňují personalizovat produkty z našeho sortimentu v e-shopu Wood Style nebo vytvořit zcela unikátní výrobky přímo na míru vašich představ.

Vaše vize a sny se u nás mohou stát hmatatelnou realitou. Každý kus z naší rodinné dílny je vytvořen s pečlivou pozorností k detailu, přičemž do každého výrobku vkládáme kus tradičního řemesla, lásky k přírodě a jedinečného umění. Připojte se k nám na cestě, kde se ruční výroba proměňuje v umění a kde každý produkt má svůj vlastní příběh.

Ručně vyráběné reklamní předměty na zakázku ze dřeva a kůže

Ruční výroba

Vydejte se s námi na cestu, kde se ruční výroba stává uměním a kde každý výrobek má svůj vlastní příběh. Při zakázkové výrobě nejde jen o konečný produkt, ale o celou cestu - od prvního nápadu, přes pečlivý výběr materiálů, až po poslední dokončovací procesy. Tento průběh je dialogem mezi vámi a naší dílnou v Uherském Hradišti, kde každý váš nápad nebo přání Magda společně s Martinem promění v realitu.

Ručně vyráběné reklamní předměty na zakázku ze dřeva a kůže

Jaké materiály používáme?

Naše společná cesta začíná s paletou přírodních surovin, od vybraných kusů dřeva, které byly pečlivě ošetřeny a připraveny, po prvotřídní kůži, která čeká, aby byla proměněna ve výrobek, jež nejen potěší oko, ale i srdce. Ve Wood Style věříme, že každý kousek materiálu skrývá v sobě potenciál stát se něčím výjimečným. A právě zde nastupuje naše umění a zručnost.

Zahajte svou cestu s námi vstupem do světa zakázkové výroby, kde je každý výrobek pečlivě a s láskou tvořen podle vašich představ.

Ručně vyráběné reklamní předměty na zakázku ze dřeva a kůže

Inspirace pro reklamní předměty

Inspirace pro všechny naše výrobky vychází převážně z přírody, našich zájmů a vlastních potřeb. Mezi nejčastější výrobky na zakázku, které vyrábíme jsou kožené Klíčenky, jmenovky na magnet, opasky, dřevění motýlci, zápisníky, medaile, podtácky, stojany na výrobky, vizitky. Podívejte se sami na ukázku výrobků na zakázku. Nebojte se nás kontaktovat, pokud máte zájem vyrobit něco unikátní a speciálního i když to nevidíte v naší galerii. Rádi s Vámi probereme Vaše nápady a řekneme Vám, zda jsme schopni Vaše myšlenky zrealizovat. Na všech předmětech může být samozřejmě cokoliv vygravírováno, jak logo, slogan firmy nebo věnování. Inspirace pro výrobky na zakázku může pocházet odkudkoliv. Od vašeho předmětu podnikání, od toho co Vaši firmu vystihuje, až po touhu vzdát hold významným partnerům, zaměstnancům nebo zákazníkům. 

Dřevěné vizitky s gravírováním

Chcete se odlišit a zanechat nezapomenutelný dojem? Ponoříme se s Vámi do Vaší firemní filozofie a navrhneme Vám dřevěné vizitky, které budou vizuálně poutavé, ale také příjemné na dotek. Každá dřevěná vizitka je ručně vyrobena z pečlivě vybraného dřeva, které může podtrhnout přírodní charakter značky. Tyto vizitky nejsou jen prostředkem kontaktu, ale stanou se předmětem zájmu a obdivu

Ručně vyráběné reklamní předměty na zakázku ze dřeva a kůže