Novinka: kožené opasky s mosaznou sponou

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

Kožený opasek s mosaznou sponou

Nový kožený opasek s mosaznou sponou je dostupný v provedení pro ženy i muže. Tento elegantní doplněk dodá vašemu outfitu šmrnc a styl. Díky kvalitnímu materiálu a preciznímu zpracování bude tento opasek spolehlivým společníkem na dlouhou dobu. Opasek je vyroben z kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a pohodlí při nošení. Jeho design je elegantní a stylový, což ho činí skvělým doplňkem pro každou příležitost.

Opasek je vhodný pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti. Jeho univerzální design se snadno kombinuje s různými styly oblečení. Díky tomu se budete cítit sebevědomě a stylově ve každé situaci, ať už jste v práci, na večírku nebo na procházce ve městě.

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

Ručně vyráběný pásek z pravé kůže

Většina výrobků, které pro vás vyrábíme, vychází z našich vlastních potřeb a zájmů. Opasek je vyroben z pravé hovězí kůže, která byla pečlivě vybrána, ručně řezána a opracována. Tloušťka kůže 3-4 mm poskytuje potřebnou pevnost a odolnost, zatímco ošetření voskem zajistí, že opasek bude vypadat skvěle i po letech používání.

Každý výrobek pro vás vyrábíme v naší rodinné dílně v Uherském Hradišti.

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

Ručně odlévaná spona: Symbol pevnosti a elegance

Spony na našich opascích nejsou jenom kouskem kovu, jsou to umělecká díla vytvořená s láskou a pečlivostí. Ručně odlévané mosazné spony, vyrobené ve formě patiny, poskytují každému opasku nejenom krásný vzhled, ale i záruku dlouhé životnosti a spolehlivosti.

Jejich precizní zpracování a pevnost zaručují, že spona bude držet opasek na místě bez ohledu na aktivity, kterým se věnujete. Díky elegantnímu designu a kvalitnímu materiálu se jedná o dokonalý doplněk pro každou příležitost.

Elegantní dámský kožený opasek: Dokonalý doplněk pro každou příležitost

Každá žena ví, že správný doplněk může udělat zázraky. Naše kolekce dámských kožených opasků s mosaznou sponou je tím dokonalým doplňkem, který zvýrazní vaši eleganci a styl. Opasek s mosaznou sponou je k dispozici ve třech různých barvách kůže, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe ladí s vaším stylem. Jeho šířka 2,5 cm je ideální pro užití poutka kalhot nebo šatů, což zajišťuje dokonalý a pohodlný outfit.

Kvalitní ručně odlévaná přezka z mosazi nejenom pevně spojuje opasek, ale díky svému designu také dodává opasku nádech luxusu. Malý mosazný detail loga na poutku pak dotváří celkový elegantní dojem. Každý opasek je navíc ošetřen voskem, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a zachování původního vzhledu. Náš dámský kožený opasek s mosaznou sponou je dokonalým doplňkem pro každou příležitost. Buďte stylové a sebevědomé s našimi luxusními opasky!

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

SPOLEČENSKÉ PÁNSKÉ OPASKY 

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

Pánský kožený opasek - černá

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

Pánský kožený opasek -caramel

Novinka: kožené pásky s mosaznou sponou

Pánský kožený opasek -hnědá