Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost

Vítejte v naší rodinné dílně Wood Style, kde propojujeme přírodní eleganci s moderním stylem. Našim oblíbeným výrobkem je kožená ledvinka UNI, je dokonalým příkladem naší filozofie spojení kvality, stylu a praktičnosti. Hodí se jak pro dámy tak pro pány. Konečně něco, si můžete doma navzájem se svým partnerem půjčovat :) 

 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost

Tato unisex ledvinka s odepínacím popruhem a vnitřní kapsičkou pro telefon je váš ideální společník pro každou příležitost. Je prostorná a pohodlná na nošení jako crossbody, ale klidně ji můžete použít i jako klasickou pasovou tašku. Každý detail této ledvinky je promyšlený s ohledem na vaše potřeby - nastavitelný popruh s přezkou a deseti dírkami pro správné nastavení délky zaručuje, že se ledvinka perfektně přizpůsobí vaší postavě.

 

 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost

Unisex ledvinka je ideální pro každodenní nošení do města, na večírek či na dovolenou. Její elegantní a nadčasový design dodá vašemu outfitu šmrnc a styl. 

Tato kožená ledvinka skvěle doplní elegantnější tak i ležérní denní outfit. Kombinuje se s džínami a tričkem pro neformální vzhled nebo se hodí k šatům i ke společenským kalhotům s halenkou. Je to dokonalý doplněk pro každou příležitost, který dodá vašemu stylu eleganci a praktičnost zároveň.

 

 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost

Bezpečnost vašich věcí zajišťuje odolný kovový zip YKK a pevné druky na odepínání popruhu. Díky zipu budete mít všechny vaše věci bezpečně uschovány a přehledně uspořádané. Vnitřní kapsička je ideální pro váš telefon, zatímco prostorný hlavní prostor pojme vše, co potřebujete mít po ruce.

Ledvinka v olivové barvě

Nebudem Vám lhát, toto jaro jsme se přímo zamilovali do olivové barvy! Což jste si mohli všimnout i v rámci našich jarních novinek, kde jsme olivovou nově zařadili pro více našich výrobků. 

 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost
 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost


Ledvinka výroba

Každá ledvinka UNI je ručně vyrobena s láskou a pečlivostí v naší rodinné dílně v Uherském Hradišti, což zaručuje nejen vysokou kvalitu, ale i jedinečný charakter každého kusu. Výrobu kožených výrobků má na starost Magda a naše nová kolegyně Milana. 

Výroba z kůže

Kůže, kterou používáme, je třísločiněnná černá usně, která zaručuje nejen dlouhou životnost, ale i luxusní vzhled a příjemný pocit při dotyku. Každý kus kůže má svou jedinečnou texturu a vzor, čímž se každá ledvinka stává originálním dílem umění.

 

 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost

Objevte krásu přírodních materiálů s Wood Style

Připojte se k nám a k našim spokojeným zákazníkům a objevte krásu spojení kůže a Vaší individuality. Naše produkty vám nejen přinesou radost a pohodlí do každodenního života, ale budete i blíže k přírodě. Buďte součástí našeho příběhu, který je inspirován životem a přírodou.

 Ledvinka UNI: Styl pro každou příležitost